روشهای بک آپ گیری در گوشیهای روت نشده (بخش دوم)
بک آپ گیری یا اصطلاحاً تهیه نسخه پشتیبان روشی است که در آن اطلاعات مهم و ضروری گوشی ذخیره شده تا در مواقع ضروری بتوان آنها را بازیابی کرد. در مقاله ” چگونه از اطلاعات گوشی نسخه پشتیبان تهیه کنیم؟” تا حد زیادی با روشهای تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات موبایل آشنا شدیم.
در این مقاله به روشهای بک آپ گیری در گوشیهای روت نشده میپردازیم پس برای آشنایی بیشتر با این روش در ادامه همراه ما باشید.
بک آپ گیری با استفاده از برنامه MyBackup Pro
برنامه MyBackup Pro یکی از ابزارهای رایج برای تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات گوشی است که کاربران میتوانند با مراجعه به سایتهای معتبر مانند گوگل پلی نسبت به دانلود و نصب این برنامه اقدام کنند.
چگونه از گوشی روت نشده نسخه پشتیبان تهیه کنیم؟
برای بک آپ گیری از اطلاعات گوشی صدها نرم افزار و اپلیکیشن وجود داشته که هر کدام کاربرد مخصوص خود را دارند. یکی از این برنامهها Super Backup & Restore که اغلب برای بک آپ گیری از بخشهای مورد نظر تلفن همراه مانند نرم افزارها، لیست مخاطبین، پیامها، اطلاعات تقویم و… استفاده میشود. برای استفاده از برنامه فوق ابتدا فایلهای مورد نظر را انتخاب کرده سپس مکان ذخیره سازی را انتخاب کرده و اطلاعات را منتقل میکنیم.
طریقه استفاده از Super Backup & Restore
- ابتدا دسته بندی خود را انتخاب کنید.
- موارد مورد نظر برای تهیه نسخه پشتیبان را انتخاب کنید.
- روی گزینه بک آپ (Backup) ضربه بزنید.
طریقه بک آپ گیری در گوشیهای روت شده
روت کردن گوشی میتواند فضای بیشتری برای بک آپ گیری ایجاد کرده همچنین با استفاده از آن میتوان از بخشهای بیشتری نسخه پشتیبان تهیه کنید.
یکی از بهترین نرم افزارهای بک آپ گیری در گوشیهای روت شده Titanium Backup است که با وجود قدیمی بودن قابلیتهای زیادی در اختیار دستگاه قرار میدهد.
برای استفاده از این برنامه مراحل زیر را گام به گام انجام دهید.
- ابتدا برنامه Titanium Backup را از گوگل پلی دانلود و نصب کنید.
- روی آیکون منو در سمت راست صفحه ضربه زده سپس گزینه batch actions را انتخاب کنید.
- فایلهای مورد نظر برای بک آپ گیری را مشخص کرده سپس گزینههای backup all user apps و backup all system data را انتخاب کنید. (اگر برای اولین بار است از این نرم افزار استفاده میکنید.)
انتقال اطلاعات به کامپیوتر
گاهی اوقات استفاده از نرم افزار خطراتی مانند ورود ویروس و بدافزار به همراه دارد از این رو کاربران تمایل به انتقال اطلاعات خود به کامپیوتر دارند. روشهای گوناگونی برای انجام این کار وجود داشته که یکی از آنها استفاده از برنامه Android File Transfer است. این روش تنها در سیستم عامل مک کاربرد داشته و برای انجام آن باید مراحل زیر طی شود.
- اتصال گوشی به کامپیوتر از طریق کابل USB؛
- مراجعه به بخش My Computer و حافظه گوشی؛
- اجرای برنامه Android File Transfer؛
- انتخاب فایلهای مورد نظر گوشی و انتقال آنها به کامپیوتر؛
امروزه تهیه نسخه پشتیبان اصلاً کاری سخت و پیچیده محسوب نشده با این حال اهمیت انجام آن از گذشته تا امروز تغییر نکرده است. توصیه میکنیم برای جلوگیری از مشکلاتی از قبیل از دست دادن اطلاعات مهم و ضروری خود حتماً با استفاده از روشهای فوق نسبت به بک آپ گیری از دادههای گوشی اقدام کنید.
اگر در اجرای هر کدام از مراحل بالا مشکل داشتید، با شمارههای زیر تماس بگیرید.
پیشنهاد مطالعه: آشنایی با تکنیکهایی جهت روت گوشی