روشهای رفع مشکل Bootloop در گوشی هوشمند
گوشیهای هوشمند صرف نظر از نوع سیستم عامل خود اغلب با مشکل Bootloop مواجه شده که معمولاً در سیستم عامل اندروید شایعتر است. خطای بوت لوپ (Bootloop) مشکلات عمدهای از قبیل بالا نیامدن گوشی ایجاد کرده به همین دلیل در این مقاله ابتدا با مفهوم این خطا بیشتر آشنا شده سپس راهکارهایی برای رفع آن بیان میشود.
Bootloop در گوشی هوشمند به چه معناست؟
واژه Bootloop برای اکثر کاربران اندروید آَشنا و اغلب در اثر تغییرات نادرست روی سیستم عامل گوشی به وجود میآید. افراد در صورت تسلط اندک به زبان لینوکس توانایی ایجاد یک رام سفارشی و تغییر سیستم عامل خود را دارند.
گاهی اوقات در اثر بی احتیاطی این تغییرات به درستی صورت نگرفته و مشکلاتی از قبیل بوت لوپ یا بریک گریبان گیر دستگاه شما خواهد شد.
خطرات ایجاد خطای Bootloop در سیستم عامل
مهمترین خطر ایجاد ارور بوت لوپ در گوشیهای هوشمند بالا نیامدن گوشی است. سایر مشکلاتی که در اثر بروز این خطا رخ میدهد عبارتند از:
- اتصال فلش یا کرنل معیوب؛
- نصب یک برنامه یا بازی غیر استاندارد؛
نکته مهم اینکه شناسایی و رفع این مشکل آسان نبوده و نیاز به مهارت و تخصص خاصی دارد لذا رفع ایراد Bootloop در گوشی خود را به کارشناسان ما در نمایندگی بلک بری بسپارید.
راهکارهای رفع مشکل بالا نیامدن گوشیهای هوشمند
روشهای مختلفی برای رفع خطای مذکور وجود داشته که در این بخش 3 نمونه از آنها بیان میشود.
روش اول: قرارگیری موبایل در حالت ASR
قبل هر چیز باید بدانیدد این روش تنها در صورت داشتن فریمور اصلی در تلفن همراه کاربرد داشته و شرط استفاده از آن عدم نصب هیچگونه کاستوم ریکاوری (از قبیل CWM یا TWRP) میباشد.
استفاده از چندین کلید ترکیبی به طور همزمان این مشکل را بر طرف میکند. مراحل این روش عبارتند از:
- فشردن دکمه تعیین صدا و تایپ عبارت wipe cache partition؛
- به منوی اصلی بازگشته و دستگاه خود را با استفاده از منوی reboot system now مجدد راه اندازی کنید.
روش دوم: گوشی را بوت کنید
این روش معمولاً برای دستگاههای روت شده و در صورت نصب کاستوم ریکاوری استفاده میشود. مراحل انجام این کار عبارتند از:
- ابتدا گوشی را یکبار خاموش/ روشن کرده سپس دستگاه را بوت کنید.
- با انتخاب گزینهی Wipe dalvik-cache وارد منوی Mounts & Storage شده و روی آیکون Wipe /cache ضربه بزنید.
- در مرحله آخر گوشی خود را ریبوت کنید.
روش سوم: اتصال رام کاستوم مجزا به موبایل
اگر روشهای بالا در رفع خطای Bootloop مؤثر نبود، نسخه پشتیبان رام اصلی را ری استور (Restore) کنید همچنین فلش کردن یک رام مجزا از منوی ریکاوری هم میتواند کمک کننده باشد.
توصیه ما این است که در صورت نداشتن دانش کافی در زمینه رفع خطای Bootloop این کار را به کارشناسان نمایندگی بلک بری بسپارید.
نمایندگی بلک بری با سابقهای درخشان در زمینه نصب و تعمیر انواع گوشی هوشمند آماده ارائه خدمات به ساکنین تهران و شهرستان است. برای ارتباط با کارشناسان ما با شمارههای زیر تماس گرفته یا وارد بخش “تماس با ما” سایت شوید.