راههای رفع مشکل سیاهی صفحه نمایش (بخش دوم)
سیاه و سفید شدن صفحه نمایش یکی از مشکلات رایج گوشیهای هوشمند است که اغلب در اثر عوامل مختلفی به وجود میآید. در بخش اول این مقاله درباره عوامل سیاه و سفید شدن نمایشگر گوشیهای هوشمند نکاتی بیان شد لذا در این بخش شما را با سایر راهکارهای مفید جهت رفع مشکل سیاه و سفید شدن صفحه نمایش آشنا میکنیم.
راهنمای رفع مشکلات صفحه نمایش
مهمترین روشهای رفع مشکلات نمایشگر گوشی عبارتند از:
حذف برنامههای مشکوک
گاهی اوقات نصب یک برنامه مخرب و حاوی کدهای مشکوک که به آنها بدافزار گفته میشود منجر به بروز مشکلاتی از قبیل سیاهی صفحه نمایش و به هم ریختگی رنگ تصاویر میشود.
برای رفع مشکل مذکور ابتدا لیست برنامههای تازه نصب شده را بررسی کرده سپس تک تک آنها را از حافظه دستگاه حذف کرده و آن را ریستارت کنید.
استفاده از حالت امن
یکی دیگر از روشهای رفع مشکلات صفحه نمایش راه اندازی تلفن همراه در حالت امن (Safe Mode) است. در حالت سیف مود تمام برنامههای نصب شده روی دستگاه غیر فعال شده و گوشی با تنظیمات اولیه مجدد راه اندازی میشود.
روش دسترسی به منوی Safe Mode
گوشی خود را در حالت Power Off قرار داده سپس انگشت خود را روی این گزینه قرار داده و برای چند ثانیه آن را نگه داشته تا گزینهی Reboot to Safe Mode ظاهر شود.
اگر مراحل بالا را به درستی انجام دهید در این شرایط با ریستارت شدن گوشی به طور خودکار وارد حالت امن (سیف مود) میشود.
نکته: نحوه دسترسی به منوی سیف مود در گوشیهای مختلف یکسان نیست.
حذف حافظه کش
گاهی اوقات اتمام ظرفیت حافظه کش منجر به مشکلاتی از قبیل سیاه و سفید شدن صفحه نمایش میشود. برای رفع این مشکل باید اطلاعات ذخیره شده روی پارتیشن کش حذف شوند.
برای آشنایی با نحوه پاکسازی حافظه کش به مقاله ” ترفندهای رفع مشکلات حافظه گوشی” مراجعه کنید.
استفاده از نرم افزار Dr. Fone Recovery
اپلیکیشن Dr. Fone Recovery راهی مناسب برای رفع مشکلات صفحه نمایش گوشی است. برای استفاده از این برنامه کاربردی ابتدا آن را از مراجع معتبر مانند گوگل پلی استور تهیه کرده و آن را در گوشی خود نصب کنید.
تلفن همراه را با استفاده از یک رابط مناسب به کامپیوتر وصل کرده سپس در محیط برنامه گزینه Repair را انتخاب کنید.
آیکون Android Repair را انتخاب کرده و از لیست ارائه شده گزینه Black Screen را انتخاب کنید. در مرحله بعد روی گزینه استارت (Start) ضربه زده و برای دسترسی به جزئیات دقیق تلفن همراه خود وارد سایت شرکت سازنده شده یا به دفترچه راهنما شوید.
نکته: اطلاعات گوشی خود را به دقت وارد کنید در غیر این صورت از بوت آن جلوگیری به عمل آمده و مشکلات سیاه و سفید شدن صفحه نمایش با موفقیت انجام نمیشود.
بعد ورود اطلاعات روی گزینه بعدی (Next) کلیک کرده و مشخصات را برای آخرین بار تأیید کنید. در این کادر شماره مدل گوشی را وارد کرده و در نهایت روی گزینه Confirm ضربه بزنید.
بازگشت به تنظیمات کارخانه
آخرین راه برای رفع مشکلات صفحه نمایش گوشی و به هم ریختگی رنگ تصاویر ریست فکتوری موبایل است. Factory Reset فرایندی است که طی آن کلیه اطلاعات گوشی از آن حذف شده و تنظیمات اولیه دوباره راه اندازی میشود.
برای آشنایی با روشهای ریست فکتوری گوشی به مقاله ” راهنمای ریست فکتوری گوشی بلک بری” مراجعه کنید.
اگر با انجام روشهای بالا مشکل برطرف نشود باید تلفن همراه را به متخصص مرکز تعمیرات نشان دهید.